Uvjeti kupnje

Postupak narudžbe

S obzirom da je svaki artikl rađen ručno i unikat je, te je rađen po narudžbi (osim ako nije posebno napomenuto), molimo Vas da se s Vašim željama i idejama javite na kontakt mail naveden na stranici, u inbox na našoj Facebook ili inbox na Instagram stranici, tako da možemo zajedno razraditi Vašu ideju i ostvariti Vašu želju.

Cijene

Cijene navedene na stranici su orijentacijske. Konačna cijena nastaje u dogovoru s Vama, a zavisi o količini i cijeni utrošenog materijala, te utrošenim radnim satima na Vašem artiklu.

Način plaćanja

Virmansko plaćanje– na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe.

Plaćanje pouzećem – omogućuje Vam da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja u sjedištu Obrta. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Dostava

Cijena dostave iznosi 30 HRK za područje Republike Hrvatske.

Za narudžbe čiji iznos prelazi 300,00 HRK, dostava je besplatna. Dostava je također besplatna ukoliko artikle želite osobno preuzeti u sjedištu Obrta.

Povrat robe

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na povrat isporučene robe u roku od 14 dana od dana primitka robe. U slučaju da želite vratiti kupljenu robu kontaktirajte nas na našu adresu email adresu.

Povrat novca (umanjen za troškove slanja) uplaćuje se na bankovni račun kupca nakon povrata robe, uz predočenje računa i ako je roba neoštećena.

Reklamacija

Kupac ima pravo na reklamaciju narudžbe u roku od 14 dana ako je primio pogrešnu količinu artikla, pogrešnu boju ili pogrešne artikle.

Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja I-dizajna sastavljeni su u skladu s Zakonom o zaštiti potrošača. Zadržavamo pravo izmjene općih uvjeta.