Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: http://i-dizajn.com.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kontakt forme

Preko kontakt forme prikupljamo vaše upite za proizvode, to su vaše ime i prezime te e-mail adresa. Njih isključivo koristimo kako bismo s vama stupili u kontakt i ne dijelimo ih s trećom stranom.

Kolačići

Na našoj web stranici isključivo koristimo kolačiće za praćenje rada web stranice i praćenje statistike posjeta web stranice. Više o kolačićima možete pročitati na stranici “Pravila o kolačićima

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Sadržaji na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Kako bismo pratili rad naše web stranice koristimo praćenje posjeta putem Facebook Pixela te Google Analyticsa.

S kime dijelimo vaše podatke

Facebook i Google poslužuju kolačiće za praćenje prometa na ovoj stranici i u tu svrhu dijele informacije o vašoj upotrebi naše web stranice.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Naša web stranica ne sprema osobne podatke prikupljene putem kontakt forme jer se podaci šalju direktno na e-mail adresu. Tako prikupljeni podaci se čuvaju do ispunjenja narudžbe ili do vašeg odustajanja od iste.

Koja prava imate nad svojim podacima

Preko stranice “Zahtjev za pristupu podacima” možete zatražiti pregled svih podataka koje ova stranica prikupila o vama.

Vaše kontakt informacije

Kontakt informacije isključivo koristimo za ispunjenje vaše narudžbe.

Kako štitimo vaše podatke

Vaši osobni podaci se ne pohranjuju na našim web stranicama nego se odmah šalju na našu mail adresu